Jelenlegi hely

Bérelhető reklámeszközök

Reklámeszközök készítése, bérbeadása…

Tűnjön ki a konkurensek közül!

  • Világító reklámtábla
  • Futó fényújság
  • Roll up
  • Banner
  • Hátterek
  • Függesztett képek, bemutató táblák
  • Kivetítő, vetítővászon
  • Laptop, helyi hangosítással
  • Háttérként kivetített egyedi bemutató CD és DVD kiállításra, rendezvényre
  • Egyedi, kispéldányszámú szóróanyag, cégbemutató anyag

Roll up szerkezetek, bannerek, zászlók, hátfalak nyomtatása és értékesítése egy helyen.

Egyedi grafikai tervezéssel, gazdag anyag és függesztési választékkal. A tervezés és gyártás akár egy nap alatt! (előzetes egyeztetés alapján)

Ha csak egy-egy alkalommal szeretne reklámeszközt használni, béreljen!

Előnyös áron biztosítunk bérelhető roll up bemutató táblát, bannereket, állványokat, kiakasztható installációkat, reklámfeliratokat. A cserélhető papír, műanyag, vagy vászon alapú reklámfeliratokat és hirdetéseket kinyomtatjuk, és állványokba szereljük. A rendezvényen így elegáns formában jelenhet meg. A befektetés megéri, mert a rendezvényt követően, a bérelt eszközt visszaadva az elkészült anyagot tovább használhatja.

A bannerek és más installációk igény szerint, állványból kiszerelve is akasztható, vagy függeszthető módon tovább használhatóak. Tartós kivitelük miatt többször és tartósan szolgálja cége reklámcéljait.

Rendezvényekre, szakmai bemutatókra, előadásokra, konferenciákra, kiállításokra készíttessen, vagy béreljen reklámeszközöket!

Kiállításon, termékbemutatón használjon világító bemutató táblát, vagy futó fényújságot, szívesen elkészítjük, vagy programozzuk saját anyagát. Látványos, figyelemfelkeltő! Míg Ön szóban tájékoztat vagy tárgyal, munkatársként végzik dolgukat, ontják az információt, megtöbbszörözve munkatársai létszámát.

Állítsa meg a sétáló érdeklődőket standján folyó filmvetítéssel! Egyedi bemutató CD-jét, DVD-jét, referencia anyagait, képeit, diagramjait, reklámfeliratait vetítse ki vetítővászonra és pezsgő zenével, hangalámondással fűszerezve kösse le a bámészkodókat. A gép nem unja meg, és nem kér kávészünetet. Mindenből készítünk egyedi reklámfilmet, felhasználva saját fényképeit, nyomtatványait, videóit.

Kérjen ajánlatot!

Kellemesen meg fog lepődni az Ön számára is elérhető árakon! Az elkészült anyagot névjegy formájú cégesen felülnyomott CD-n akár névjegyként is osztogathatja, de akár saját maga is sokszorosíthatja CD-re, DVD-re. Vállaljuk üres CD-k színes felülnyomását is, melyekre saját ajánlatot, bemutató anyagot szerkeszthet.

Vállaljuk előadások és rendezvények videó anyagának elkészítését is.